Babanapló - Szerelemből született ...

KNIHA V MAĎARČINE!

3 az 1-ben! Terhességi napló, A baba első éve és A gyermekkel történt legfontosabb események egészen 10 éves koráig

Az egyedülálló babanaplóban helyet kapnak a vallomások, feljegyzések és fényképek, amelyek megörökítik a terhességet, a baba első évét és a gyermekkor jelentős állomásait egészen 10 éves koráig. A „Szerelemből született...” a maga műfaját tekintve a legterjedelmesebb és legkreatívabb könyv. A könyv az egyre népszerűbbé váló scrapbook könyvek kategóriájába sorolható. Ez a scrapbook babanapló arra ösztönzi a szülőt, hogy írja le és dokumentálja mindazokat az eseményeket, amelyek a későbbiekben érdekelhetik a gyermeket. A könyv létrejöttét az a gondolat vezérelte, hogy a gyermek számára megmaradjon egy csodálatos emlékkönyv, amelyből megtudhatja, hogy mennyire szeretik és akarták őt. A csodaszép vallomásokon és fényképeken kívül a könyvben helyet kapnak a vicces történetek és fotók is, amelyek az egész családot megnevettetik. 

Môžeme doručiť do:
25.7.2024
Skladom u dodávateľa
Kód: HU15001
€35,90 –20 % €28,50
Kategória: Naše knižky
Szerelembol web (1)
Novinka V MAĎARSKOM JAZYKU
€35,90 –20 %

A „Szerelemből született...” című könyv kemény fedéllel és spirálkötéssel készült, hogy a könyv vastagságához igazodjon, amikor megtelik a fényképekkel. A könyv kiváló minőségű, 190 g-os papírból készült lapjai alkalmasak arra, hogy tollal rájuk írjon és a fotók beragasztására. A könyv 146 oldalas, és öt fő részre osztható.

Az első rész a terhességről szól, amelyben leírhatja, hogy hogyan értesült a terhességéről, a baba neméről, hogyan érezte magát a terhesség alatt, vagy például azt, hogy hogyan választotta ki a baba nevét, és felvázolhatja a baba családfáját. Az első részből nem maradhatnak ki az ultrahangos képek, fotók a hónapról hónapra növekvő pocakról, vagy a professzionális terhességi fényképek a partnerrel. A kreatív részek sem hiányoznak, amelyekből érdekes és ötletes fotók elkészítésére ösztönöznek.

A könyv második része a születéstől kezdve íródik, és a baba első évéről szól. A könyv főként annak ad teret, hogy megörökítsük azt, ahogyan a baba hónapról hónapra növekedett, hogyan fejlődött, hogyan élte meg az első karácsonyt, az első születésnapot és más ünnepeket, jelentős eseményeket. A szülők által készített vicces fotóknak is megvan a helyük, valamint a babával készült családi fotóknak a baba keresztelőjén / névadó ünnepségén. Csodás maradandó emlékek lesznek az első ujjlenyomatok, a baba első hajtincsei és szülők vallomásait és a család üzeneteit tartalmazó oldalak is, amelyek arról biztosítják a babát, hogy mennyire szeretik.

A könyv harmadik része a baba 1. életévétől a 3. életévéig tartó időszakra vonatkozik, amikor elkezd beszélni, ezért több oldal is foglalkozik a baba első szavaival, a halandzsájának az értelmezésével, később pedig a vicces mondásaival és a babát érdeklő kérdések feljegyzésével. A harmadik részben az első tengerparti vagy hegyvidéki nyaralás megörökítésére szolgáló oldalakat, valamint a vicces helyzeteket elkapó képekeknek és kreatív családi fotóknak is talál helyet.

A negyedik rész a gyermek óvodáskorát, az óvodakezdést, az első fellépést, a gyermek első rajzait és olyan jelentős eseményeket örökít meg, amikor először biciklizett, úszni tanult és a megtanulta a cipőfűzőjét bekötni. A nagyszülőkkel közös szép gyermekkori emlékek, az állatkertben, a farsangon, a fagylaltosnál vagy a házi kedvenccel készült fotók is helyet kapnak.

A könyv befejezése a fiatalabb iskoláskorúaknak szól, körülbelül a 10. életévükig. Helyet kap az iskolakezdés, az elsős fotó, fotó az osztálytársakkal és vicces képek a gyermek tejfogainak fokozatos kihullásáról és a maradandó fogak kinövéséről. A könyvben még az emlékbe eltett első leírt betűinek, az első aláírásának és a Jézuskának címzett, karácsonyi kívánságokat tartalmazó listának is van hely. Ez a rész a gyermek első sikereit és azokat a pillanatokat is megörökíti, amikor a szülők büszkék voltak a gyermekre, valamint az első kudarcokat az ellenőrző könyvében található beírások és az első egyes formájában.

 

Szerelemből született...
Szöveg © Romana Kiššová 2022
Grafikai tervezés © Romana Kiššová 2022
Fordítás LEXIKA s.r.o.
Kiadó © SlovaKiss s.r.o. 2022
ISBN 978-80-973655-3-0

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:
Späť do obchodu